Εργοστάσιο Ζωοτροφών Biogreco

Αρχική / Εργοστάσιο Ζωοτροφών Biogreco

zootrofes biogreco1

Με δυναμικότητα 15,000 τόνων ανά έτος, το εργοστάσιο ζωοτροφών, καλύπτει τις ανάγκες της BIOGRECO ενώ παράλληλα τροφοδοτεί με υψηλής ποιότητας μίγματα κτηνοτροφικές και πτηνοτροφικές μονάδες βιολογικής παραγωγής σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα τα βιολογικά μίγματα ζωοτροφών BIOGRECO, εξάγονται σε Κύπρο, Βουλγαρία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Εφαρμόζοντας ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής, παράγονται μίγματα για αιγοπρόβατα, βοοειδή, κοτόπουλα κρεοπαραγωγής, κότες ωοπαραγωγής, χοιρινά, κουνέλια, σαλιγκάρια κ.τ.λ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΥΛΩΝ ΚΑΙ ΜΙΓΜΑΤΩΝ ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

ΠΩΛΗΣΗ ΧΟΝΔΡΙΚΗ – ΛΙΑΝΙΚΗ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

biogreco foods animal zootrofes2

Πρόκειται για μία από τις ελάχιστες στην Ελλάδα μονάδες επεξεργασίας αποκλειστικά βιολογικών ζωοτροφών. Η αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και η συνεχής επιστημονική παρακολούθηση από γεωπόνους- ζωοτέχνες εξασφαλίζουν την μέγιστη παραγωγικότητα και την υγεία των ζώων και πτηνών.

Στο εργοστάσιο εφαρμόζεται το σύστημα ISO 22000 ενώ πραγματοποιούνται συνεχείς χημικές αναλύσεις και παρακολουθείται η ιχνηλασιμότητα με ηλεκτρονικό τρόπο.

Η BIOGRECO αγοράζει, από όλη την Ελλάδα, πιστοποιημένες βιολογικές πρώτες ύλες ζωοτροφών (δημητριακά, λούπινα, κτην. κουκιά κ.α.) πληρώνοντας τοις μετρητοίς.

Εάν είστε παραγωγός, παρακαλούμε επικοινωνήστε στο 2731035667.