Σφαγή και τυποποίηση

chicken legs biogrecoΗ σφαγή και η τυποποίηση πραγματοποιείται στην υπερσύγχρονη μονάδα της BIOGRECO στα Καμίνια Λακωνίας δυναμικότητας 1200 κοτόπουλων/ώρα. Ολόκληρη η διαδικασία μεταποίησης και διακίνησης (σφαγή-παραγωγή-τυποποίηση-αποθήκευση-ψύξη-κατάψυξη-μεταφορά) πιστοποιείται σύμφωνα με το πρότυπο FSSC 22000:2011, το οποίο είναι ένα από τα αυστηρότερα σχήματα πιστοποίησης παγκοσμίως και περιλαμβάνει το πρότυπο ISO 22000.

Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ο μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το εξειδικευμένο προσωπικό, εξασφαλίζουν άριστες συνθήκες μεταποίησης, έτσι ώστε το τελικό προϊόν να είναι εγγυημένο και ασφαλές.

Τα προϊόντα αποθηκεύονται σε θαλάμους ψύξης και κατάψυξης με συνεχή καταγραφή θερμοκρασίας και συστήματα συναγερμών. Αντίστοιχα συστήματα είναι εγκατεστημένα και στα μέσα μεταφοράς. Με αυτό τον τρόπο είναι απολύτως βέβαιο πως τα προϊόντα της BIOGRECO θα φτάσουν στον καταναλωτή σε άριστη κατάσταση.

Τα προϊόντα της BIOGRECO διατίθενται μόνο συσκευασμένα. Σε κάθε συσκευασία αναγράφεται το όνομα του παραγωγού, ο ευρωπαϊκός κωδικός του σφαγείου και του τυποποιητηρίου, ο κωδικός πιστοποίησης, η ημερομηνία λήξης, το καθαρό βάρος, η τιμή (όπου αυτό απαιτείται) και ο γραμμωτός κώδικας (barcode).