Κατεψυγμένα προϊόντα

  • Fileto mpouti
  • image
  • Fileto stithos
  • kimas
  • fterouges
  • miso kotopoulo
  • sykotakia
  • podi
  • olokliro kotopoulo
Previous Next

Τα κατεψυγμένα κοτόπουλα, ολόκληρα ή τεμαχισμένα καταψύχονται στους -40 βαθμούς κελσίου αμέσως μετά τη σφαγή.

Συντηρούνται και μεταφέρονται στους -18 βαθμούς κελσίου.

Αυτή είναι και η ενδεδειγμένη θερμοκρασία συντήρησης σε οικιακό καταψύκτη ή ψυγειοκαταψύκτη. 

de font frogen4Διατίθενται μόνο συσκευασμένα και φέρουν 2 ετικέτες που παρέχουν τις εξής πληροφορίες:

  • Είδος προϊόντος
  • Θερμοκρασία συντήρησης
  • Κωδικός σφαγείου και τυποποιητηρίου
  • Όνομα παραγωγού
  • Διεύθυνση Παραγωγού
  • Οργανισμός Πιστοποίησης
  • Κωδικός Πιστοποίησης Παραγωγού
  • Ημερομηνία σφαγής
  • Ημερομηνία λήξης
  • Βάρος

 

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 14 επισκέπτες και κανένα μέλος

Επικοινωνία

biogreco small logo

Καμίνια Λακωνίας, ΤΚ 23054

Τηλ: 27310 35667

Fax: 27310 35667

Email: info @ biogreco.gr