Φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μπίρας και μουστάρδας

Αρχική / Φιλέτο κοτόπουλου με σάλτσα μπίρας και μουστάρδας

από το Chef Βαγγέλη Δρίσκα

Υλικά για 4 μερίδες

  • 1 πακέτο φιλέτο από μπούτι νωπού βιολογικού κοτόπουλου BIOGRECO
  • 4 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1 σκελίδα τριμμένο σκόρδο
  • 1 φλιτζάνι (250 ml) μπίρα
  • 2 κουτ. σούπας μουστάρδα
  • 3-4 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουτ. γλυκού ξερό
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόψτε κάθε φιλέτο από μπούτι κοτόπουλου σε 3-4 κομμάτια. Βάλτε σε ένα βαθύ τηγάνι 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το σκόρδο. Ρίξτε τα φιλέτα του κοτόπουλου, αλατοπιπερώστε και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά. Ρίξτε την μπίρα, την μουστάρδα, το μέλι και το θυμάρι. Ανακατέψτε, σκεπάστε την κατσαρόλα και αφήστε να μαγειρευτούν σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα.